NLJUG Masters of Java 2019

Ben jij de nieuwe Master of Java 2019?

Masters of Java, welke zichzelf respecterende Nederlandse Javaan kent het officieuze NK programmeren niet? Al enkele jaren strijden de beste Java programmeurs van Nederland om deze prestigieuze titel. Dit jaar zal er naast een individuele competitie ook een bedrijvencompetitie zijn, om nog meer dynamiek te geven. Ook zal de Masters of Java weer onderdeel zijn van de pre-conferentie van J-Fall. Opgeven is nu dus helemaal een nobrainer, want dit is dé manier om de eerste dag van J-Fall 2019 te beginnen.

 

Wat is de Masters of Java?

De Masters of Java is een roemruchte “funprogging contest” (gebaseerd op Java SE), die toegankelijk is voor iedere Java ontwikkelaar. In deze wedstrijd wordt niet de API-kennis, maar de echte programmeervaardigheid getest. In voorgaande edities heeft Masters of Java al heel wat verhitte strijd opgeleverd. We hopen ook dit jaar weer veel vuurwerk te zien. In de verschillende rondes die de wedstrijd telt, wordt iedere keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld, die vervolgens binnen een half uur opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt.

 

Meer informatie

Teams bestaan maximaal uit 2 ontwikkelaars en het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich “Master of Java 2019” noemen. Er zal naast eeuwige roem natuurlijk gestreden worden voor mooie en spectaculaire prijzen! 

Daarnaast krijg je automatisch toegang tot J-Fall als je jezelf inschrijft voor de Masters of Java!

Wil je meer weten? Stuur een mail naar Roy Wasse (roy.wasse@nljug.org).

Schrijf je hieronder in en word de nieuwe Master of Java!

 

 

Ben jij de nieuwe Master of Java?

  • Woensdag 30 oktober (start na de lunch tot 18:00 uur).
  • Pathé Ede
  • Deelname is gratis!
  • Hoofdsponsor: First8

Het officieuze NK Java Programmeren!

Meld je nu aan!

Registreren